tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kampanjaviikkoraportti


10 uintia, 50 juoksua maustettuna 18 minuutilla hooveria. Vaikka ollaan päästy ihan hyvin treenin makuun, niin ihan helpolla nuo numerot ei tulleet. Loppuviikosta takit alkoi olla aika tyhjinä, mutta ihan sillä lailla hyvällä tavalla.

10 kilometriä uintia viikkoon tuntui alkuun ehkä hieman utopistiselta. Toteutettavissa, mutta ei mikään läpihuutojuttu. Mutta ei se mitään. Joskus sitä rimaa on nostettava ja nyt sille oli myös hyvä syy. Uinnit lähti hyvin käyntiin maanantain opetuksessa ja hyvillä mielin päästiin jatkamaan pyöreän kympin metsästystä. Viikon uintihuipentuma oli ehdottomasti torstaina vuorovedoin kasaan kursittu 3,5km. Lauantaina pääsi testailemaan Headin uutta uintimyssyä ja laseja. Lopulta uintikilometrien kasaaminen ei ollutkaan niin vaikeaa kuin olisi aluksi voinut kuvitella. Haastavinta yleensä on se varsinainen hallille lähteminen.

50 juoksukilometriä viikossa on monelle treenaajalle ihan peruskauraa, mutta kyllä sen eteen sai tehdä töitä kun ottaa huomioon myös muiden treenien olemassaolon. Juoksukilometrejä kartutettiin monipuolisesti ja harjoituspäiväkirjoihin lätkäistiin ainakin seuraavia merkintöjä: pitkä pk, vedot, suunnistus, polkujuoksu, yhdistelmätreeni uinnin kanssa. Monipuolisuudella saa kivasti erilaisia ärsykkeitä myös jaloille ja vaikka 50km oli ihan tarpeeksi, ei totaalikyllästymistä päässyt tapahtumaan.
Todistusaineistoa
Mutta hooverit, NE hooverit! Voi murheen kryyni. Kahden minuutin peruspidot oli ihan passeleita ja kolme minuuttia oli kyllä jo ihan äärirajoilla. Perjantain kuntopiirissä tehtiin yhteensä noin 9 minuuttia hooveria varioiden, joten kelpuutettiin tästä rupeamasta 5minuuttia puhtaina hoovereina. Viimeiset minuutit oli kyllä surullista ähellystä, mutta kaikki 18 minuuttia saatiin molemmat kasaan.

Tietysti me treenattiin näiden kilometrien ja minuuttien lisäksi normaalit lihaskunnot ja sen sellaiset, joten treenituntejakin kyllä kertyi. Hullu viikko mutta tulipahan tehtyä. Pink Seals juoksi yhteensä 100km, teki hoovereita 36minuuttia sekä ui 20,2 km. (Anu rupesi pröystäilemään ja ui 10, 2 km!)

Tällä viikolla harkitaan jotain pientä elpymistä.

On ehkä syytä pitää mielessä, että ÖTILLÖ:ssä pitäisi uida 10 km ja juosta 65 km yhden päivän aikana! Yritetään olla miettimättä sitä liikaa...

Jeejun kilometri- ja hooverraportti:
MA: 2,3 km uintia ja 4 min hooveria
TI: 18 km juoksua ja 4 min hooveria
KE: 10 km juoksua
TO: 3,5 km uintia
PE: 10 km juoksua ja 5 min hooveria
LA:  2,4 km uintia
SU: 1,8 km untia, 12 km juoksua ja 5 min hooveria

Anun kilometri- ja hooverraportti:
MA: 2,2 km uintia ja 4 min hooveria
TI: 8 km juoksua
KE: 2 min hooveria
TO: 13 km juoksua, 3,5 km uintia ja 3 min hooveria
PE: 10 km juoksua päivällä, 7 km juoksua illalla ja 5 min hooveria
LA: 2,5 km uintia
SU: 12 km juoksua, 2 km uintia ja 4 min hooveria

Hyvä me! Ja kiitos lahjoittajille hyvistä treenikilometreistä!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille kovasti! Tapasin toisen teistä Kamera&kuva messuilla ja kuulin teidän mahtavasta projektista. Käykääpä lukaisemassa :http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/
  Ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää kevättä sulle myös! Varmasti seuraillaan mitä blogissasi tapahtuu. Ihanan keväisen näköistä jo!

   Poista