sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

GoExpo 2014

Messut on messuiltu. Tuntui että tapahtuma sen kuin kasvaa vuodesta toiseen. Tänä vuonna oli niin paljon nähtävää, että melkein jo häiritsi keskittymiskykyä. Hirveästi ei tosin jäänyt aikaa pällistelyyn koska messujen missio oli myös tehdä tuttavuutta mahdollisten uusien yhteistyötahojen kanssa. Pink Seals kävi kurkkaamassa muun muassa Canonin bloggers loungeen ja kertomassa hieman projektistaan sekä saamassa vinkkejä nettikirjoittelun ihmeelliseen maailmaan.
Messut on hyvä tapa juonia uusia yhteistyökuvioita. Suurin osa järjestöistä, tuotteista ynnä muista jotka ovat valmiita tuomaan itseään esille messuilla, ovat suurella todennäköisyydellä yhteistyökykyisiä ihmisiä. Aika harvoin on myöskään kyse puhtaasta rahasta, vaan palveluksista joista molemmat tahot hyötyvät jollakin tavalla. Jos jokin tuote/tapahtuma/mikä tahansa kiinnostaa, kannattaa siitä kertoa kyseiselle taholle. Eikä koskaan voi tietää mitä tulee tapahtumaan ja mihin asiat lopulta johtavat. Uusia kuvioita on siis juonittu urakalla ja toivottavasti pääsemme kertomaan niistä pian lisää.

Vähän kuitenkin oli aikaa tutkailla myös messutarjontaa. Ja onneksi pahin pyöräkuume on taltutettu, koska muuten tällä hetkellä voisi olla huomattava lovi budjetissa. (Lue huomattavampi)
Sitten kun Pink Seals rupeaa urakoimaan enemmän pyöräilyn kanssa, kuuluu varustukseen ehdottomasti tiimipyörät. Vaikkä tästä värikartasta värikoodia valitsemaan. How cool! (tämä ei valitettavasti ole sponsoroitu mainos)
Messuilla oli luonnollisesti tarjolla erilaisia proteiinin lähteitä, kuten rahkoja ja proteiinisipsejä, mutta mielenkiintoisimpia oli kyllä tämän näköiset veijarit:
Onneksi messuravinnosta huoleti kuitenkin pääasiassa nämä:
Ja koska Pink Seals ei halua profiloitua yhden lajin edustajaksi, voisiko tulevaisuus näyttää myös tältä?
Ai niin. Muistatteko mitä alkavalla viikolla tapahtuu? Toteutamme lupaamamme keräyskilometrit ja hooverit! Viikon lopussa saldona tulee olla 10km uintia, 50km juoksua sekä 18min hooveria. Uintimatkahan on sama kuin uintijuoksun MM-kilpailuissa tulee olemaan yhden päivän aikana! Ja vaikka mereenkin näköjään pääsisi jo uimaan, taidetaan suorittaa tämä urakka kuitenkin vielä altaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti