Pink Seals esittäytyy


Anu:
Syntymävuosi: 1986
Asuinpaikka: Espoo
Oikeassa elämässä: Olen töissä Suunnistusliitossa toimittajana ja milloin minäkin jokapaikanhöylänä.
Vapaa-ajalla: Pyörin metsässä juoksun, vaelluksen ja suunnistuksen merkeissä, kiipeilen seinillä ja mäkiä pitkin. Valokuvaan.
Swimrun on kivaa koska: Se vie jänniin paikkoihin Suomessa ja ulkomailla. Siinä pääsee kokemaan kaikki upeat ja heikommatkin hetket kaverin kanssa. Siihen voi suhtautua suurin visioin tai ihan todella rennolla otteella.
Pink Seals on maailman pähein swimrun-joukkue koska: Pink Seals koostuu toiminnan naisista, jotka tekevät eivätkä meinaa. Joukkue yllättää usein itsensäkin nopeilla päätöksillä.

Jenni-Julia:
Syntymävuosi: 1990
Asuinpaikka: Leppävaara, Espoo
Oikeassa elämässä: Pelastan maailmaa ympäristösuunnittelijana Suomen kantaverkkoyhtiö Fingridillä.
Vapaa-ajalla: Olen urheilun ja ulkoilman suurkuluttaja. Vakiolajien joukkoon mahtuu aina myös uusien juttujen kokeilua. Lisäksi neulon sukkia ja katson (etenkin espanjankielisiä) tv-sarjoja.
Swimrun on kivaa koska: Siinä pääsee näkemään ja kokemaan upeita paikkoja kaikilla aisteilla. Swimrunia on mahtavaa sekä treenata rennosti muiden harrastajien kanssa että kisata tavoitteellisesti. Parasta on jakaa hienot kokemukset oman joukkuekaverin kanssa.
Pink Seals on maailman pähein swimrun-joukkue koska: Edellä mainitut toiminnan naiset ymmärtävät myös huumorin ja itseironian päälle.

Pink Seals:
Pink Seals on saanut alkunsa vuonna 2013, kun kuulimme sattumalta kilpailusta nimeltä Ötillö. Samalla hetkellä teimme päätöksen ottaa osaa kisaan. Sen jälkeen selvitimme tarkemmin mistä on kyse ja totesimme, ettei tähän kisaan vain ilmoittauduta. Saimme myös huomata, etteivät meidän ”meriittimme” riittäneet kisajärjestäjille ja tästä sisuuntuneena ilmoittauduimme kahteen karsintakisaan: Utö Swimruniin Ruotsiin ja Engadin Swimruniin Sveitsiin. Aloimme treenaamaan urakalla ja loppu on historiaa. Pääsimme Ötillöön ja selvisimme siellä maaliin ensimmäisenä suomalaisena naisjoukkueena.
Laji vei molemmat mukanaan.
Siinä ohella olemme kampanjoineet puhtaamman Itämeren puolesta ja nykyään järjestämme myös maailman pohjoisinta swimrun-kilpailua Midnight Sun Swimrunia Äkäslompolossa. (Lisätietoa kisasta: https://www.midnightsunswimrun.com/)

Suuret saavutuksemme:
2013
Pink Seals perustettiin ja tavoitteeksi asetettiin vaatimattomasti heti Ötillöön osallistuminen

2014 
Utö Swimrun, Ruotsi. Sijoitus 4/10. (Saatiin Ötillö-paikka)
Engadin Swimrun, Sveitsi. Sijoitus 3/3. (Myös täältä saatiin Ötillö-paikka)
Swimrunin MM-kilpailu Ötillö, Ruotsi. Sijoitus 9/9, ensimmäisenä suomalaisena naisjoukkueena maaliin

2015 
Engadin Swimrun, Sveitsi: Sijoitus 5/8
Solvalla Swimrun, Suomi: Sijoitus 4/7

2016 
Solvalla Swimrun, Suomi: Sijoitus 5/8

2017 
Porkkala Swimrun, Suomi: Sijoitus 2/4
Järvestä Järveen Swimrun, Suomi: Sijoitus 4/12

2018 
Saimaa Swimrun, Suomi: Sijoitus 2/9

Seuraa Pink Seals -joukkuetta täällä:
Instassa: @uhotoinen ja @jeejuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti