maanantai 29. syyskuuta 2014

Jeejun 9 kk korkeanpaikan leiri Itävallassa alkoi!

Tuolta jostain alhaalta kiipesin! 1,5 tuntia meni. Hapottaa.

Seuraavat 9 kk olisi nyt tosiaan tarkoitus viettää täällä Innsbruckissa Itävallassa. Valitettavasti kyseessä ei ole ihan pelkkä treenileiri vaan myös opiskella pitäisi... Mutta treenin kannalta fasiliteetit ovat kyllä kohdillaan! Yliopiston urheilukampus (jossa mm. uimahalli, kuntosali, juoksurata, spinning etc...)  nimittäin sijaitsee ihan tuossa tien toisella puolella. Luonnollisesti myös polkupyörä, sukset ja muut elintärkeät varusteet on pakattu mukaan. Näiden perus uintien, pyöräilyiden ja juoksujen lisäksi on tietysti tarkoitus laskea, laskea ja laskea vähän lisää ;). Niin ja hiihtää, ja joogata, ja MTB:a haluan kokeilla ja......

Sportanlagen der Universität Innsbruck
Vaikka nämä ensimmäiset päivät ovat menneet lähinnä kävellessä ja ihmetellessä, myös treeniä on tullut vähän aloiteltua. Tähän mennessä ehdottomasti hienoin kokemus täällä on ollut 1900 metrin korkeuteen kiipeäminen, mistä kuvakin tuossa ylempänä. Opaskyltin mukaan matkaan piti mennä 3 tutia, mutta tottahan se nyt piti kovempaa vetää! Mahtava fiilis istua 1,5 tunnin nousun jälkeen syömässä eväitä näissä maisemissa - maailman katolla!Valitettavasti alaspäin tulokaan ei ollut mitään kevyttä touhua, vaikka joku voisi niin luulla... Tultiin vielä aika vauhdikkaasti ja välillä ihan juostiin, mikä kyllä viimeisteli reisien hapotuksen. Tärinät alaspäästessä olivat jo aika hyvät. Välillä tärisytti ihan senkin takia, että alastulo oli niin jännittävää - reitti oli paikkapaikoin tosi haastavaa ja jyrkkää. Alastuloon meni kokonaisuudessaan vähän vajaa 40 minuuttia. Kyllä se treenistä kävi ja nyt on jalat kyllä niin jäykkänä ettei mitään rajaa... Sit kun nousukunto paranee, vedän koko nousunkin juosten (not). Hyvää treeniä ensi vuoden Engadin swimrunia silmällä pitäen! Sillon vedetään lujaa sitte! Prepare yourself Anu! ;)

Tein myös kirpparilta lauantaina ihan huippulöydön - pinkki joogamatto ja "apupalikat". Avaamattomissa pakkauksissa ja yhteensä 4 euroa! Nyt on sit pakko joogata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti