perjantai 27. maaliskuuta 2015

2015

Uusi kausi uudet kujeet. Ja vähän vanhatkin.

Kuten jo totesimme, ei onnistanut hylkeitä tänäkään vuonna Ötillö-paikkoja jaettaessa. Sen päätimme, että jos meriittimme eivät riitä, arvontaan emme osallistu, vaan haetaan se paikka ihan omin voimin Engadin Swimrunista. Suuntaamme siis jälleen Sveitsiin valloittamaan kylmiä vesiä ja isoja mäkiä 11.7. Matkaa reitille tulee 53km, josta 46,5km juoksua ja 6,5km uintia. Tällä hetkellä Engadin Swimrun on kauden pääkisa, mutta toivottavasti sen jälkeen ykköstavoitteeksi nousee Ötillö. 2014 meiltä kului Sveitsin kisareitillä aikaa 9:42:38 joten sitä nyt ainakin lähdetään parantamaan. Tavallaan kisaan on nyt helpompi lähteä kun tietää mitä odottaa. Toisaalta kun tietää mitä juuri tässä kisassa odottaa, lisää se myös vähän jännitystä. Mutta mitä enemmän viime vuoden kisaa muistelee, sitä kovempi into olisi jo päästä itse asiaan.
Ötillössä edustamassa
Jenni-Julia aikoo aloitella kisakautta Itävallassa muutamilla juoksukisoilla. Tähän mennessä ainoa juoksukisa, johon JJ on osallistunut, on Espoon rantamaraton... niin nyt tarkoituksena olisi hakea kokemusta vähän lyhyemmiltä, kympin ja puolikkaan maratonin matkoilta. Triathlonrintamalla näyttää tällä hetkellä vielä hiljaiselta, koska St. Pöltenin puoli-ironman jää kovista suunnitelmista huolimatta nyt väliin. Suomessa näyttää kuitenki olevan useita mielenkiintoisia kisoja taas tarjolla ja kalenterissa on tilaa...

Anunkin triathlonkalenteri ammottaa toistaiseksi tyhjillään. Luultavasti triathlonkisojen kanssa tulee harrastettua lyhyempiä matkoja, joille treenaamisesta toivottavasti tarttuisi vähän myös vauhtia. Jokin pidempi polkujuoksutapahtuma olisi myös hakusessa. Takana on myös oikein onnistunut ja motivaatiota kasvattanut suunnistusleiri aurinkoisessa Hangossa. Suunnistus on kivaa paitsi omana lajina, mutta tukee myös erinomaisesti swimrunin juoksuosuuksia.
Saimme kunnian jatkaa toiselle kaudelle Head Swimming Finlandin swimrun-ambassadoreina. Porukka on osittain vaihtunut mutta meno senkun kovenee. Käytännössä homma tarkoittaa meidän osalta sitä, että tulevana kesänä yhteiset swimruntreenit jatkuvat ja niihin ovat tervetulleita kaikki taustasta riippumatta. Toki uimataitoa vaaditaan.

Täältä pääset seuraamaan Head Swimming Finlandin triathlon- ja swimruntiimin menoa. Sivuilta löytyy tietoa muista ambassadoreista, Headin tuotteista ja yhteistyökisoista. Tulevaisuudessa sivuilta löytyy myös enemmän infoa lajeista, linkkejä hyviin juttuihin ja vaikka ja mitä! Kannattaa seurailla. Facebookista Head Swimming löytyy täältä.
Siitä vähän mäkivetoa.
Urheiluhallit ovat edelleen menossa mukana tarjoamalla meille mahdollisuuden treenata tiloissaan. Tästä on ollut suuri apu niin uinnin kuin muun oheisharjoittelunkin kanssa.

Avovesiin ei vielä olla uskallettu, mutta sekin aika kolkuttelee jo ihan ovella. Juoksua sen sijaan on tullut harrastettua ja koitettu saada ainakin lisää ruutia reiteen mäkisiä maastoja varten. JJ:n spesiaalitreenimuotona on ollut myös rinteiden alaspäin tuleminen laudalla tai suksin. Ottaa varmasti niihin reisilihaksiin.


Armoton reisitreeni menossa tässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti