perjantai 21. heinäkuuta 2017

Hylkeiden kisavalmistelut Porkkala swimruniin 22.7.

Kesä on jo pitkällä, joten hylkeidenkin on korkea aika avata swimrun-kisakausi. Edellisestä kisasta onkin jo vierähtänyt sen kymmenen kuukautta. Tapamme mukaan olemme tietenkin valmistautuneet huolellisesti ja asian vaatimalla vakavuudella. Tässä lyhyt selostus kisavalmistautumisestamme. Tästä kannattaa kokemattomampien swimrunistien ottaa oppia.

Maskotit!!!!


First things first! MEILLÄ ON UUDET MASKOTIT!!! Ja ne on yhtä söpöjä ja vaaleanpunaisia kuin me itse, tietenkin! ;) Mut semmonen juttu on, et me ei olla vielä keksitty näille nimiä! Otamme siis vastaan hyviä ja huonoja nimiehdotuksia. Saattaa olla, että parhaille ehdotuksille keksitään joku palkintokin.

8/7 ruokavalio

Jäätelössä energia on tiiviissä muodossa.
Ennen kisaa on tärkeää syödä tarpeeksi ja täyttää lihasten glykogeenivarastot. Me ollaan hoidettu tämä noudattamalla jo viikkojen ajan 8/7 ruokavaliota, jossa syödään seitsemänä päivänä viikossa yhteensä kahdeksan päivän edestä. Varoituksen sana: liian pitkä 8/7 ruokavalion noudattaminen saattaa aiheuttaa rasvakudoksen liikakasvua. Mutta sopiva rasvakerros pitää hylkeellä toki olla.

Varusteiden tuunaus


Ennen kisaa on päivitettävä varustearsenaali viimeisten trendien mukaiseksi. Swimrunisti löytää uusimman teknologian kelluttimet esimerkiksi BR-lelukaupasta. Vähän tarvittiin sahaa ja hiekkapaperia, mutta sitten tuli hyvä. Pitää ehkä hakea patenttia.

Tiimisukat


Yhtenäinen kisa-asu pitää olla. Muuten kukaan ei tajua, et me ollaan joukkue.


Kisakynnet

Kisakynnet on myös tärkeä juttu. Mikäköhän näistä pinkin sävyistä olis paras? Extra long lasting wonder nail kuulostais kyllä tarkoitukseen melko sopivalta...

Kisamusa 


Melkein mikään ei nostata kisatunnelmaa niin kuin hyvä musiikki. Olemme kesä aikana tutustuneet useisiin suorituskykyä parantaviin sävellajeihin ja olemme nyt valikoineet muutamat myös muiden nautittaviksi. Näiden käyttö on ihan ok. Tarkistimme ettei löydy kiellettyjen listalta.Kisastrategia

Huomenna lähdetään riskillä. Ei juomareppuja. Ei pullareita. Ei himmailua. Nopeat vaihdot ja tappavan tasainen eteneminen. Näillä eväillä me mennään Porkkalaan hakemaan mitallit! Tai pokaalitkin käy. Tai jäätelö.
Loolololoolooloo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti