perjantai 30. toukokuuta 2014

Lähtö lähenee!

Lauantaina 31.5. koittaa suuri päivä Pink Seals-joukkueelle. Meillä on ekat swimrunkisat! Jos haluat olla mukana seuraamassa meidän etenemistä, se onnistuu osoitteessa http://www.utoswimrun.se/live/. Meidän joukkueen numero on 111, ja olkoon se enne lukuisille voitoille.

Valmistelut on mitä luultavimmin menneet hyvin. Vähän vaikea arvioida kun ei ole mitään vastaavaa vertailupohjaa. Välineitä ollaan testattu ja yksi hyvä huomio tuli tehtyä juomarepun kanssa uidessa. Vaikka repun olemassaoloa tuskin huomasi, vaikutti se vauhtiin yllättävän paljon. Vedestä noustessa reppu olikin kerännyt kohtuullisen määrän merivettä sisuksiinsa. Viime hetken hankintoihin tuli siis parempi nesteytysarsenaali. Myös lättärit joutuivat askartelun uhreiksi ja pienen uudelleennauhoitusoperaation jälkeen näyttivät tältä:
Uintiversio
Juoksuversio
Noin ne on helppo uidessa pitää kämmenen puolella ja juostessa siirtää kämmenselän puolelle jotta voi sitten käsillä vaikka kiskoa itseään mäkeä ylös jos niikseen tulee. Kaikkia jänniä yksityiskohtia on pitänyt yrittää ottaa huomioon ja vaikka aika paljon ollaan näitä pohdittu, niin kisan jälkeen ollaan varmaan paljon viisaampia.

Jos kisakunnossa nyt olisikin jotain puutteita, niin ne korvataan hirvittävällä innolla ja täpinöillä, joita on muutamina viime päivinä alkanut ilmaantumaan.

Kisareitin viimeinen versio näyttää tältä:
Luvassa siis 29km juoksua ja 2,9km uintia.

Kisasää näyttää myös oikein hyvältä. Vähän pilveä ja vähän aurinkoa sekä mahdollisia pieniä sadekuuroja viilentämään juoksuosuuksia. Bueno.

Koitetaan parhaamme mukaan pitää teidät ajan tasalla meidän reissussa.

Eipä sit vissiin muuta ko kisakynnet esiin ja Utö Swimrun 2014 TÄÄLTÄ TULLAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti