torstai 10. elokuuta 2017

Kohti kauden toista kisaa

Pink Sealsin kauden toinen kisa lähestyy. Sunnuntaina kilpaillaan Järvestä Järveen Swimrun Espoon Luukissa. Kävimme harrastamassa teollisuusvakoilua ja testasimme omatoimisesti  kisareitin, ettei sitten kisapäivänä tarvitse olla ihan hoo moilasena. Hiottiin taktiikkaa loppuun asti ja voidaan nyt laittaa muutamia vinkki vitosia jakoon.

Reitti, mikäli etenimme oikeaa sellaista, oli tosi monipuolinen. Etukäteispelottelu siitä, että se sisältää vain hiekkatiejuoksua, ei pitänyt paikkaansa. Vaikka olihan sitäkin paljon, mutta mukaan mahtui myös ketteryyttä vaativia polkuosioita. Suosittelemme panostamaan liikkuvuuteen vielä ennen kisaa.

Kun pujotteluradasta selviää, niin sitten pitää laittaa isompaa vaihdetta silmään. Hiekkatiellä pääsee kyllä kovaa, jos on vaan jalkoja siihen. Meillä ei ihan treenissä ollut, mutta jos sitten kisassa vähän enemmän.

Treeneissä avovesiuinnit on välillä tosi ällöjä. Niin nytkin, kun kiljuimme lumpeiden keskellä tai rantauduttuamme sellaiseen maailman isoimmalta kananmunapierulta haisevaan mömmöön. Kisapäivänä samat ällötykset saa kyytiä, eikä niiden olemassaoloa oikein edes huomaa. Lumpeiden seassa uidessa suosittelemme kuitenkin rivakkaa tahtia, sillä niillä pirulaisilla on tapana kietoutua raajojen ympärille. Nopea tahti antaa lumpeille varmemmin kyytiä*

Toisen uinnin kelluva saari(?) herätti hilpeyttä. Älä käytä tätä maamerkkinä. Mikäli saarella on menossa vuotuinen vaellus, saatat kiertää pitkään ympyrää.

Muutenkin meidän kisavalmistautumiset on menneet ihan näppärästi. Olemme mm. pesseet pinkit sukkamme ja kuivatelleet mereltä löyhkääviä kenkiä ja märkkäreitä. Tankkaus meinasi osittain mennä vähän överiksi sen jatkuttua taukoamatta Porkkala Swimrunin jälkeen. Tilanne kuitenkin havaittiin toivottavasti ajoissa ja yletön mättö saatiin aisoihin.

Sääennuste taas näyttää kaikkea Lucifer-helteen ja ukkosmyrskyn väliltä. Säälle emme voi mitään, joten otamme vastaan sen mitä tarjotaan.

Maliin tuloon ollaan suunniteltu ihan uudenlainen spektaakkeli. Porkkalassa maalisuunnitelmat menivät vähän mönkään, mutta josko vaikka tällä kertaa onnistuttaisiin?

Täten toivotamme tsemppiä kaikille kilpasiskoille ja -veljille!

Onpa muuten aika siistiä, että ilmoittautuneita naisjoukkueita on enemmän kuin miesjoukkueita - kerrankin! Ja vaikka joukossa on jo kovan maineen saavuttaneita urheilusankareita, podium-paikkaa lähdetään tietenkin hakemaan. Kielet vyön alle ja menoks!

*Ei perustu mihinkään tieteelliseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti